Terug

5% December Korting met kortingscode: "DEC21"

Guanokalong Powder 5kg

 • Guanokalong Powder 5kg

3-4 weken

  Guanokalong is een organische bodem verrijker. Bevordert de wortelgroei. zorgt voor een uitbundige bloei en verhoogt de weerstand van planten tegen bacteriologische aanvallen. Geschikt voor binnen en buiten.

  € 40,95

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending in NL en BE v.a. 100,- TooltipBedrag lager dan €100 =

   €6.99 Nederland
   €9.99 België

  • Op een werkdag voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag verzonden
  • Veilige en Uitgebreide betaalmogelijkheden
  • December Aktie!! 5% korting met kortingscode: "DEC21"
  Placeholder9,3

  Gegarandeerd 100% tevredenheid!

  “Meer dan 10.000 tevreden particulieren en bedrijven gingen u voor!”

  Productomschrijving

  Guanokalong Powder 5kg

  Guanokalong Powder

  Guanokalong Powder is een organische voedingsstof dat afkomstig is van gefermenteerde vleermuizenpoep. De Guanokalong poeder wordt gehaald uit de grotten van Indonesië. De Guanokalong powder voedingsstof is zo bijzonder, omdat het rijk is aan natuurlijke organische elementen waaronder fosfor, kalium, calcium, magnesium, stikstof, enzymen en andere organische elementen. Dit zijn erg belangrijke natuurlijke elementen voor de groei van planten. Het belangrijkste element in Guanokalong powder, dat een rol speelt in de groei en bloei van planten is Fosfor. Door Fosfor wordt de fotosynthese gestimuleerd ook gaan zaailingen en wortels hierdoor explosiever groeien. Daarnaast is de aanwezigheid van fosfor erg belangrijk voor de ontwikkeling van de vrucht.

  Guanokalong powder kan binnen en buiten gebruikt worden. De poeder zal geleidelijk in ongeveer 3 maanden tijd de mineralen afgeven, dit voorkomt verbranding van de wortels. De unieke actieve enzymen en het hoge calcium/magnesium gehalte zullen het microleven in de grond stimuleren. Om uw tuin of potgrond volledig te bemesten, raden wij aan om hier Guanokalong powder aan toe te voegen. Hierdoor krijgt de grond de optimale verhouding en heeft u gegarandeerd een goede en hoge opbrengst. De gemiddelde Fosfor waarde van Guanokalong powder is 15%. Deze fosfor komt geleidelijk vrij vanaf de 1e week tot en met het einde van het seizoen. Door het micro-biologische leven in de aarde zal de fosfor omgezet worden in opneembare voeding voor de plant.

   

  Wanneer Guanokalong gebruiken?

  • Het stimuleren van de wortelgroei
  • Voor een uitbundige bloei!
  • De weerstand verhogen van de planten tegen bacteriologische indringers
  • Als je de smaak, kwaliteit en opbrengst wil verhogen

   

  Hoe je Guanokalong powder kunt gebruiken:

  Nieuwe planten aanplanten:

  • 100mg Guanokalong powder mengen door 15 liter aarde.

  Later stadium van de planten:

  • Verdeel het poeder gedoseerd rond de stam van de plant en geef daarna water, hierdoor wordt de Guanokalong powder opgenomen door de aarde. (Aanbeveling: 50 gram per plant in een 7 liter pot.)

   

  Guano-Tea maken?

  • Voeg 100mL Guanokalong powder bij 1 liter lauwwarm water(LET OP: met een maximale temperatuur van 60°C). Laat vervolgens de oplossing ongeveer 24 tot 48 uur staan. Probeer de oplossing tijdens de 24 tot 48 uur meerdere malen goed te schudden/roeren, zodat het zo goed mogelijk opgelost is. Filter de Guano-Tea na de verstreken tijd en leng het nog een beetje aan met water. De Guanokalong-Tea is nu geschikt om je planten hiermee te voeden.

  Aanbevolen hoeveelheid van de Guano-Tea voor elke fase:

  • Jonge planten/gewortelde stekken: 0-5mL Guano-Tea per liter voedingswater.
  • Planten groei: 10-50mL Guano-Tea per liter voedingswater.
  • Planten bloei: 10-100mL Guano-Tea per liter voedingswater.

  NPK - Waarde: 1-10-1

   

  Mineralen:

  N=1%

  P=10%

  K=1%

  Ca=15%

  Mg=0.08%