Terug

5% December Korting met kortingscode: "DEC21"

HY-PRO PH- 500 mL

 • HY-PRO PH- 500 mL

3-4 weken

  Het product HY-PRO PH- helpt uw planten om de meest optimale waarden te bereiken en ze stabiel op dit niveau te houden.

  € 3,75

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending in NL en BE v.a. 100,- TooltipBedrag lager dan €100 =

   €6.99 Nederland
   €9.99 België

  • Op een werkdag voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag verzonden
  • Veilige en Uitgebreide betaalmogelijkheden
  • December Aktie!! 5% korting met kortingscode: "DEC21"
  Placeholder9,3

  Gegarandeerd 100% tevredenheid!

  “Meer dan 10.000 tevreden particulieren en bedrijven gingen u voor!”

  Productomschrijving

  HY-PRO PH- 500 mL

  LEDs Grow Indoor levert HY-PRO producten binnen 1-3 werkdagen.

  HY-PRO PH- 500 mL

  Voor een gebalanceerde voeding en potgrond zijn twee zaken essentieel, namelijk de EC-waarde en de pH-waarde. Planten stellen dan ook eisen aan het gietwater. De kwaliteit van het gietwater is van belang voor een stabiele groei. Ook hardheid speelt mee. Water met betrekkelijk veel Calcium- en Magnesium-ionen noemt men hard water. Hard water is schadelijk voor zuurminnende gewassen.

  Het opnemen van water
  De EC-waarden zijn de waarden voor de elektrische geleiding van water. Als het zoutgehalte van water hoog is, dan is het EC-cijfer ook hoog. De zoutconcentratie in de plant moet altijd hoger zijn dan daarbuiten. Want water beweegt zich van een laag naar een hoog zoutgehalte en dus richting plant.

  Stabiele waarden
  De zuurgraad van water drukken we uit in pH. Dit staat voor de concentratie van ionen in het water. Hoe lager het pH gehalte is, hoe zuurder het water is. Met een pH-waarde van zeven is grond neutraal, daaronder zuur en daarboven basisch. Voor de meeste potplanten is een pH-waarde tussen de 5,5 en 6,0 wenselijk. Nog belangrijker is dat de waarde niet schommelt maar stabiel blijft. Want als de pH waarde schommelt dan schommelt ook de hoeveelheid voedingsstoffen die de plant opneemt en dat is te zien aan de groeiwijze.

  pH waarde 5,5 - 6,0
  De ideale zuurgraad (pH-waarde) van gietwater voor sierplanten is tussen de 5,5 en 6,0. Het product HY-PRO PH- helpt uw planten om deze ideale waarden te bereiken en om ze stabiel op dit niveau te houden.

  Inhoud verpakking

  • 500 mL HY-PRO PH- 500mL