Veelgestelde vragen
1 Veelgestelde vragen
1.1 Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

We leveren in Nederland en Belgie dit doen we vanuit magazijnen in Nederland/ Duitsland. We regelen verzending binnen 24 uur nadat u de bestelling hebt geplaatst, en zullen het trackingnummer onderweg bijwerken, meestal kunt u uw pakket in 1 ~ 5 werkdagen verwachten.

Voor enkele producten hebben wij een levertijd van 1 werkdag.

1.2 Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

U kunt gebruik maken van:

  • Credit card
  • Spray Pay (Gespreid betalen)
  • iDEAL
  • After Pay
  • Payconiq
  • Overboeking
  • Ban Contact
  • Sofort Banking
  • PayPal
1.3 Wat is jullie retourbeleid?

Het product kan binnen 14 dagen na levering worden geretourneerd of vervangen.

1.4 Wat zijn de voordelen van het kweken met LED?

Kweken met LED biedt vele voordelen.

 

Door onze jaren van ervaring kunnen we u alleen dé beste LED kweeklampen aanbieden, Wij leveren daarom alleen kwaliteitslampen. Er zijn een aantal zaken waarom je voor de LED zou kunnen kiezen:

 

Minder energieverbruik

Door de lage energieverbruik van de LED kweeklampen kunt u op een duurzame manier uw groenten en fruit kweken. U bespaart ten opzichte van de traditionele HPS kweeklamp, 60% aan stroomkosten! Daarbij genereren LED kweeklampen net zoveel lichtkracht als de HPS kweeklamp. Efficiënter gaat u niet kweken!

 

Levensduur

Lampen vervangen is verledentijd, dankzij de lange levensduur van onze LED kweeklampen.

LED Kweeklampen hebben een zeer lange levensduur van minimaal 50.000 branduren. Dit geeft een groot voordeel tegenover de HPS kweekverlichting. Een nog groter voordeel van onze LED kweeklampen is dat ze uitermate geschikt zijn voor de Groei en Bloeifase van uw gewas!

 

Minder warmte afgifte met LED Kweeklampen 

De Spider Farmer LED kweeklampen produceren weinig warmte, waardoor uw kweekruimte een stuk minder warm zal worden. Uw gewassen zullen niet snel meer verbranden door teveel hitte. Koelsystemen zijn hierdoor verledentijd, en in de meeste gevallen heeft u ook geen verwarmer nodig(door een lichte warmte afgifte). U hoeft dus minder te ventileren wat resulteert in minder stank en geluidsoverlast.

 

Investering

Door de zeer lange levensduur van onze LED kweeklampen betekend dit dat u de lampen voor een lange periode kan gebruiken tegen lage energiekosten. Daardoor bespaart u behoorlijk op energiekosten ten opzichte van de HPS kweeklamp. Binnen een jaar heeft uw investering zichzelf terugverdient!

 

Minder voeding/water

De LED kweeklamp verbruikt in vergelijking met een HPS kweeklamp een stuk minder voeding/water. Namelijk 30% minder! Dit komt door het minder warm worden van de kweekruimte waardoor er minder voeding/water verdampt en daardoor maximaal kan worden opgenomen door de bodem. Dit geeft aan dat de LED kweeklampen zeer efficiënt zijn, in het groeien van uw gewas.

 

Lichtspectrum

Spider Farmer LED kweeklampen hebben meer kleur- en golflengte LED lampen: 3000 K, 5000 K, 660 nm Rood en IR 760 nm Alles in één. U hoeft niet meer lampen te kopen voor verschillende kleuren of golflengtes. De lichtkleuren van de LED kweeklampen zijn speciaal ontworpen om optimaal te worden opgenomen door uw gewassen. Door de krachtige leds is er weinig sprake van verloren lichtkracht. 90% van de lichtoutput wordt daadwerkelijk opgenomen door uw planten. In vergelijking met de traditionele HPS kweeklampen is dat ruim 50% meer. Wat zorgt voor een maximaal renderende oogst! De lichtkracht die LED kweeklampen produceren is zeer sterk, het is dan ook aan te raden om rekening te houden met de afstand van uw gewassen ten opzicht van de LED. Door onze PPFD schema’s (in de product omschrijving) aan te houden, kunt u op de meest geoptimaliseerde manier kweken. Want een geoptimaliseerde PPFD is meer opbrengst!

1.5 Geschikt voor groei en bloei?

Wij verkopen LED lampen voor de groei en bloei van de planten. enkele lampen zijn alleen voor de groei, dit staat beschreven in de product omschrijving.

1.6 Heb ik ook garantie?

Garantie perioden (Spider Farmer):

 

90 dagen garantie: Gratis componenten, reparatie en service kunnen binnen 3 maanden na levering worden verstrekt.

 

3 maanden - 1 jaar: gratis componenten, verzendkosten voor het retourneren is voor de koper., verzending kosten voor verkoper 

 

1 jaar - 3 jaar: gratis componenten. Koper moet verzendkosten en reparatiekosten betalen.

 

Voor andere merken staat het beschreven in de product omschrijving. (mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op)