Terug

De top 10 Beste LED kweeklampen 2021

De top 10 Beste LED kweeklampen 2021

Een lijst met de top 10 best presterende LED kweeklampen van dit moment. De Top 10 2021 lijst is gebaseerd op prijs, prestaties en beoordelingen van onze klanten. Bekijk onze lijst met beste LED kweeklampen van dit moment!

Wat moet je vooraf weten?

Een led kweeklamp kopen? Deze lampen werkt, zoals de naam het al doet vermoeden, met ledverlichting. Het gebruik van een led kweeklamp is veel milieuvriendelijker en energie zuiniger dan de traditionele HPS kweeklampen. Daarnaast is een LED kweeklamp 2-3x efficiënter dan een HPS kweeklamp. De energie wordt direct omgezet naar bruikbare licht voor de plant en produceert hierdoor ook minder warmte. 

Beste LED Kweeklamp op dit moment?

Op het gebied van LED kweeklampen kopen is er veel verkrijgbaar. De afgelopen jaren is er een diversiteit aan LED kweeklampen op de markt gekomen. Zo zijn er voordelige quantumboards maar ook duurdere kwalitatieve merken. Maar waar moet je nou uit kiezen? Hieronder proberen wij het voor u iets makkelijker te maken met een samengestelde lijst van de beste LED kweeklampen op dit moment.

10. Lucilu Shuttle 6

Op nummer 10 starten wij met de Lucilu Shuttle 6, een goede binnenkomer. De Lucilu Shuttle 6 is sinds kort verkrijgbaar en is opgebouwd uit 6 uitwisselbare modules van 40 Watt per stuk. Naast dat de lamp traploos is te dimmen van 100% naar 10% van z’n vermogen kunnen de modules dankzij de “smart driver” afzonderlijk uit de lamp worden genomen zonder dat de rest van de modules uitvallen. Omdat de leds een relatief grote uitstralingshoek hebben kan de lamp relatief dicht boven het gewas worden gehangen.

G-Tools LED Kweeklampen

Efficiëntie:2.3 µmol/J
PPF:553µmol/S
Prijs vanaf:€579.99
Levensduur:80.000 uur
Gebruikte LEDs:Osram + Lumileds White and Blue
Wattages:240 Watt
Garantie:2 Jaar

Bekijk hier de Lucilu Shuttle 6 LED kweeklamp

9.  Apollo

Op nummer 9 staat de Apollo LED, dit merk is beschikbaar in 3 series. De Apollo LED Grow innovation serie, X-serie en de Falcon serie. Alle lampen uit de series worden voorzien van hoge kwaliteit CREE LEDs. De hoge kwaliteit 3 watt leds zijn voorzien van hoogwaardige ledchips en bevatten optische lenzen met verschillende invalshoeken. Dit zorgt voor versterking van het licht van de LED kweeklamp en een brede spreiding. Een voordeel aan de Apollo LED lamp is dat de lamp zeer makkelijk in gebruik is, zo werkt de lamp met 1 stekker en 1 aan-uit knop en door zijn volledige spectrum is deze lamp geschikt voor zowel de groei als de bloei fase.

Apollo LED Kweeklampen

Efficiëntie:2,2 µmol/J
PPF:611µmol/S
Prijs vanaf:€104
Levensduur:60.000 uur
Gebruikte LEDs:highpower CREE LED
Wattages:Vanaf 45 Watt tot 404 Watt
Garantie:3 Jaar

Bekijk hier het assortiment van de Apollo LED kweeklampen

8.  Spectrabox

Op nummer 8 vinden wij de Spectrabox. De Spectrabox is in 3 varianten beschikbaar; de Pro6, BB en de XTR serie. De Spectrabox BB is uitgerust met Samsung high-power LEDs met een efficiëntie van 2,7 μmol/J. Door toepassing van een gerenomeerde MeanWell LED Driver en high-beam lenzen wordt een systeem-efficiëntie bereikt van 2,25 μmol/J! Hiermee behoort de Spectrabox BB tot de krachtigste in zijn klasse. Een voordeel van de Spectrabox is zijn prijs/kwaliteit verhouding. Dit betekend veel wattages voor een relatief lage prijs!

Spectrabox LED kweeklampen

Efficiëntie:2,25 µmol/J
Prijs vanaf:€129.90
Levensduur:50.000 uur
Gebruikte LEDs:High-Power Horticulture LEDs van Samsung
Wattages:Vanaf 90 Watt
Garantie:2 Jaar

Bekijk hier het assortiment van de Spectrabox LED kweeklampen

7.  Lumatek

Nummer 7! De Lumatek LED kweeklamp, De lamp is dankzij constante verbeteringen en gebruikers feedback een van de beste LED-kweeklampen op het moment. De Lumatek heeft een volledig lichtspectrum en is dus geschikt voor zowel de groei als de bloei fase van een plant. Door het model, zal de hele kweekruimte belicht worden. De kweeklamp is vooral geschikt voor lage kweekruimtes en kweektenten.

Lumatek LED Kweeklampen

Efficiëntie:2,7 µmol/J
PPF:1256 µmol/S
Prijs vanaf:€329
Levensduur:50.000 uur
Gebruikte LEDs:LED's Osram en Philips
Wattages:Vanaf 100 Watt
Garantie:2 Jaar

Bekijk hier het assortiment van Lumatek LED kweeklampen

6.  Spectro Light

Nummer 6! Spectrolight bewijst zich al jaren in de tuinbouw, alle lampen van Spectrolight zijn op onderzoek gebaseerd en laten hierdoor dus de beste resultaten zien. De LED kweeklampen van Spectrolight combineren de technologieën van rode en blauwe diodes in de vorm van COB(Chip On Board) LED systeem. De COB’s zijn gebaseerd op de meest efficiënte blauwe kristallen geproduceerd door Sannan. Deze hebben een effectiviteit van 2,65 μmol/J. Dankzij de superdunne fosfortechnologie heeft deze COB uiteindelijk een efficiëntie van 2,39 μmol/J met een verbruik van 100 Watt.

Spectro Light LED kweeklampen

Efficiëntie:2,39 µmol/J
Prijs vanaf:€329
Levensduur:67.000 uur
Gebruikte LEDs:COB LEDs
Wattages:Vanaf 100 Watt
Garantie:2 Jaar

Bekijk hier het assortiment van Spectro Light LED Kweeklampen

5.  Scrogmaster

Op nummer 5 staat voor ons de Scrogmaster!, door het model van de Scrogmaster wordt elke hoek in de kweekruimte voorzien van licht. Daarnaast is de Hortilight Scrogmaster volledig dimbaar en op afstand te bedienen. Daarnaast geeft de Scrogmaster weinig warmte af door zijn passief gekoelde aluminium frame. De ScrogMaster is voorzien van hoogwaardige Samsung en OSRAM LEDs, waarmee een efficiëntie van 2,67 μmol/J wordt bereikt. Hiermee behoort de ScrogMaster tot de meest efficiënte kweeklampen in zijn klasse!

ScrogMaster LED Kweeklampen

Efficiëntie:2,67 µmol/J
Prijs vanaf:€549.50
Levensduur:> 5 jaar
Gebruikte LEDs:Samsung LM301B & OSRAM 660nm
Wattages:Vanaf 330 Watt
Garantie:3 Jaar

Bekijk hier het assortiment van Scrogmaster LED kweeklampen

4.  Mars Hydro

Nummer 4! Mars Hydro blijft zich maar door ontwikkelen en dit resulteert in een lamp die mee kan doen met de prijzen! Mars Hydro is erg prijs competitief en gebruikt de beste LEDs en drivers die op dit moment op de markt zijn. Hierdoor behalen de lampen zonder ventilatoren een hoge efficiëntie! Daarnaast is de garantie service van Mars Hydro ook fantastisch te noemen! De lampen van Mars Hydro zijn geschikt voor elke kweekruimte.

Mars Hydro LED Kweeklampen

Efficiëntie:2,35 µmol/J
Prijs vanaf:€174
Levensduur:50.000 uur
Gebruikte LEDs:SMD Led technology 
Wattages:Vanaf 150 Watt
Garantie:5 Jaar

Bekijk hier het assortiment van Mars Hydro LED Kweeklampen

3.  Spider Farmer

Nummer 3! Spider Farmer staat voor ons in de top 3, elke dag krijgen wij van onze klanten te horen dat er fantastische resultaten worden behaald met de Spider Farmer LED kweeklamp. En dat is ook niet zo heel vreemd, omdat de Spider Farmer lampen een efficiëntie behalen van 2.7µmol/J. De lamp is volledig dimbaar gebruikt kwalitatieve Samsung LM301B LEDs. Er is geen enkele Quantumboard op dit moment die de Spider Farmer kan overtreffen. Ga je voor een optimale groei en een optimale bloei voor een gunstige prijs? Ga voor de Spider Farmer!

Spider Farmer LED Kweeklampen

Efficiëntie:2,7 µmol/J
Prijs vanaf:€209
Levensduur:100.000 uur
Gebruikte LEDs:Samsung LM301B LED
Wattages:Vanaf 100 Watt
Garantie:5 Jaar

Bekijk hier het assortiment van Spider Farmer LED Kweeklampen

2.  KIND LED

Op nummer 2 staat misschien wel de meest populaire LED kweeklamp. De KIND LED is uitgerust met een combinatie van krachtige 3 en 5W LEDs en behoren tot de beste LED kweeklampen ter wereld! De Kind LED K5 Grow Lights zijn absoluut het neusje van de zalm en overtreffen zelfs de resultaten van conventionele (HPS) kweeklampen en dat zonder amper hitte te produceren en tegen de helft van de energiekosten! De Kind LED K5 Grow Lights zijn zeer intelligent en uitgerust met het bekende KIND LED 12-kleurenspectrum waardoor deze kweeklampen geschikt zijn voor alle soorten planten en alle levensfases (kiemfase, groeifase en bloeifase) van uw gewassen. Kind LED Kweeklampen zijn zeer uitgebreid te programmeren. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van de verlichting voor een specifieke levensfase (kiemfase, bloeifase of groeifase), het instellen van de lichtintensiteit waarbij u zelfs de zonsopkomst en zonsondergang kunt nabootsen om uw planten als het ware te ontwaken en weer in slaap te brengen en het aantal branduren per dag. En dat allemaal vanaf de handige, meegeleverde afstandsbediening.

KIND LED Kweeklampen

Efficiëntie:2,3 µmol/J
Prijs vanaf:€559
Levensduur:50.000+ uur
Gebruikte LEDs:Hoge kwaliteit LED Chips
Wattages:Vanaf 220 Watt
Garantie: 2 Jaar

Bekijk hier het assortiment van KIND LED kweeklampen

1.  Fluence Spydr

Nummer 1!! Uiteraard staat de Fluence Spydr op nummer 1! PhysioSpec Indoor spectrum technologie is exclusief ontwikkeld door FLUENCE en deze techniek hebben ze uiteraard toegepast op hun nieuwste serie modellen. Het PhysioSpec Indoor spectrum is ontwikkeld voor het indoor kweken en specifiek voor de hele levenscyclus van elk gewas. Van zaailing tot vrucht, deze lamp draait zijn hand hier niet voor om. Al jaren wordt de Fluence Spydr succesvol ingezet bij professionals. Doordat de Fluence led kweeklampen zijn uitgerust met meerdere led balken kunt u de lamp 15 tot 30 centimeter boven de plant hangen. Hierdoor wordt het licht gelijkmatig over het kweekoppervlak verdeeld en straalt de lamp diep door de bladeren heen. De Fluence lampen zijn een van de weinige lampen die geen ventilatoren hebben, hierdoor is de lamp fluisterstil die probleemloos vele jaren meegaat. Ook voor projecten die gebruik maken van kweektafels, kweekbakken of vertical farming zijn de Fluence SPYDRs de meest ideale lampen die er momenteel te verkrijgen zijn.

Fluence LED Kweeklampen

Efficiëntie:2,54 µmol/J
PPF:1600 µmol/S
Prijs vanaf:€999
Levensduur:54.000+ uur
Gebruikte LEDs:Hoge kwaliteit LED Chips
Wattages:Vanaf 345 Watt
Garantie:5 Jaar

Bekijk hier het assortiment van de Fluence Spydr LED Kweeklampen

Overzicht LED Kweeklampen

Bekijk hier ons volledige aanbod LED kweeklampen.  Met top-merken als Spider Farmer, Mars Hydro, Lumatek, Kind Led en meer bieden wij voor iedere kweker de juiste kweeklamp. Voor vragen of een aanbod op maat kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LEDs Grow Indoor 9 / 10 - 934 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »