Terug

Spider Farmer LED Kweeklampen

Spider Farmer LED is een merk dat sinds 2019 grote sprongen heeft gemaakt met zijn LED groei quantum board met Samsung driver. Ze bieden u een hoge efficiëntie en een hoge opbrengst per Watt. Kwalitatief sterke lampen tegen een schappelijke prijs!

Filters

Spider Farmer Quantum Boards

De Spider Farmer SF serie biedt het ultieme in betrouwbare, efficiënte volspectrum LED kweeklampen. In deze serie hebben experts zorgvuldig 3000k-5000k witte diodes gecombineerd met speciale 660 nm dieprode en 760 nm infrarood diodes om je planten te voorzien van alles wat ze nodig hebben tijdens alle groeistadia - van ontkieming tot bloei en vruchtvorming. Het frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium voor superieure koeling, zodat er geen ventilatoren nodig zijn; de LED's blijven koel bij normaal gebruik voor maximale energiebesparing en een langere levensduur. Met hun slanke ontwerp passen deze duurzame kweeklampen in elke omgeving, terwijl ze een onovertroffen verlichtingskracht leveren!

De voordelen van Spider Farmer

 • De Spider Farmer SF serie is een Full Spectrum LED kweeklamp serie die beschikt over een volledig lichtspectrum 
 • Dit betekent dat er een combinatie van gekleurde LED diodes wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat je plant tijdens de groei- en bloeiperiode van alle benodigdheden wordt voorzien 
 • DeLED diodes in kwestie zijn 3000k-5000k witte diodes met daarnaast 660 nm dieprode en 760 nm infrarood diodes 
 • Alle gebruikte materialen in de Spider Farmer kweeklampen zijn zorgvuldig samengesteld door experts met tientallen jaren ervaring.  
 • Het uit aluminium ontworpen frame zorgt voor passieve koeling van de kweeklamp, LED wordt nauwelijks heet en er worden dus geen ventilatoren toegevoegd.  
 • De Spider Farmer SF kweeklampen zijn zeer dun en zien er professioneel uit.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Ledsgrowindoor.nl 9.1 / 10 - 899 Reviews @ Webwinkelkeur
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »