Terug

Complete kweektent 80x80

Een tent van 80 x 80 cm is iets groter en heeft minder last van warmteontwikkeling dan een kleinere kweektent. Doordat er meer ruimte is heb je makkelijker toegang tot alles en is het afzuigsysteem makkelijker op te bergen. Een complete kweektent van dit formaat heeft een oppervlakte van 0,64 vierkante meter en een hoogte van 160 tot 180 cm. Dit maakt een 400 watt HPS-lamp of ongeveer 150 watt LED-lamp een perfecte match. Die wattages zijn ruim voldoende voor dit oppervlak. Een complete kweektent van dit formaat is geschikt voor 4 grote of maximaal 16 kleine planten. Deze tenten worden geleverd met op elkaar afgestemde componenten. Zo weet je zeker dat alles

Filters

Complete kweektent 80x80 kopen

Een tent van 80 x 80 cm is iets groter en heeft minder last van warmteontwikkeling dan een kleinere kweektent. Doordat er meer ruimte is heb je makkelijker toegang tot alles en is het afzuigsysteem makkelijker op te bergen. Een complete kweektent van dit formaat heeft een oppervlakte van 0,64 vierkante meter en een hoogte van 160 tot 180 cm. Dit maakt een 400 watt HPS-lamp of ongeveer 150 watt LED-lamp een perfecte match. Die wattages zijn ruim voldoende voor dit oppervlak. Een complete kweektent van dit formaat is geschikt voor 4 grote of maximaal 16 kleine planten. Deze tenten worden geleverd met op elkaar afgestemde componenten. Zo weet je zeker dat alles naar behoren werkt.

Kweektent compleet 80x80 samenstellen

Voor beginnende kwekers die goedkoop aan de slag willen, raden we onze complete budgetlijn kweektenten aan. Hier vindt u samengestelde kweektenten maar kunt u ook zelf uw complete kweektent samenstellen. Selecteer een lamp en toebehoren geheel naar wens. Wil je direct een voorsprong hebben of zuinig omgaan met energie, dan raden wij onze LED kweeklampen te gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LEDs Grow Indoor 9 / 10 - 934 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »