Terug

Betaalmethoden

Wij bieden een ruime mogelijkheid aan betaalmethoden. Van gespreid betalen tot veilig en snel met iDeal. Bekijk hier al onze betaalmethoden en bestel direct. Eenvoudig en veilig uw kweek producten bestellen.

iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer betrouwbare en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL word u vanuit de ledsgrowindoor.nl website naar uw eigen internetbankieromgeving geleid voor het uitvoeren van de betaling. U doorloopt hierbij dezelfde stappen als bij internetbankieren. De betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde beveiligingseisen van uw bank. Bij iDEAL weten wij bij ledsgrowindoor.nl direct of de betaling is goedgekeurd. De bestelling wordt daardoor dezelfde dag nog verstuurd, mits deze voor 13.00 uur geplaatst is en het artikel voorradig is.

 

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

 

AfterPay voert voor Ledsgrowindoor.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

 

 

 

 

 

SprayPay – Gespreid betalen

 

 • SprayPay biedt de mogelijk aan om jouw aankoop in 12,18,24 of 36 maanden te betalen. Dit is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-
 • Eerder of extra aflossen is altijd 100% boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd!
 • Een vast Het eerste termijn wordt afgeschreven na 30 dagen.
 • SprayPay is alleen te gebruiken voor Nederlands

 

Standaard uitleg SprayPay – Landingspagina (overige betaalmethodes)

Met SprayPay – Gespreid betalen kan je jouw bestelling in 12,18,24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd.

Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €3500,-.

 

De voordelen van SprayPay:

 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Vast Na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd

 

Om met SprayPay te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen:

 

 • Inkomsten / lasten toets
 • IDIN identificatie via jouw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen


Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling direct in behandeling genomen. Wil je meer informatie over SprayPay? Ga naar www.spraypay.nl

 

 

PayPal is een veilige, eenvoudige manier van online betalen zonder dat uw creditcardnummer bekend hoeft te maken. Paypal gaat vertrouwlijk om met uw financiële gegevens. Bij PayPal weten wij bij ledsgrowindoor.nl direct of de betaling is goedgekeurd. De bestelling wordt daarom dezelfde dag nog verstuurd, mits deze voor 13.00 uur geplaatst is en het artikel voorradig is.

 

Bij Ledsgrowindoor.nl zijn creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Je betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

 

Bancontact is een eenvoudige, snelle en betrouwbare online betaalmethode in België. Met Bancontact wordt u vanuit de ledsgrowindoor.nl website naar uw eigen internetbankieromgeving geleid om de betaling uit te voeren. U doorloopt hierbij dezelfde stappen als bij internetbankieren. De betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde beveiligingseisen van uw bank. Bij een betaling door middel van Bancontact weten wij bij ledsgrowindoor.nl direct of de betaling is goedgekeurd. De bestelling wordt daardoor dezelfde dag nog verstuurd.

Sofort is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banksysteem. De betaalmethode is vergelijkbaar met een online overboeking en hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Ledsgrowindoor.nl 9.3 / 10 - 184 Reviews @ Webwinkelkeur
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »