Terug

Verzenden & retourneren

Snelle en gratis verzending in Nederland en België vanaf €100!

Wij bezorgen onze producten met PostNL, DHL, GLS, DPD en Transmission in heel Nederland en in het buitenland. Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m zaterdag; Bezorgen op zon- en feestdagen is helaas niet mogelijk. Bezorgtijden tussen 09.00 en 18.00 uur. In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product in de avond wordt bezorgd. Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL, DPD, GLS en Transmission die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepalen. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

Track and Trace:

De Track and Trace ID, versturen wij binnen 24 uur na verzending van uw bestelling naar u toe met alle trackinginformatie, zodat u uw pakket kan volgen. Als u niet binnen 2 werkdagen na uw bestelling trackinginformatie ontvangt, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.
 
 

Order bevestiging

Zodra u de bestelling plaatst, ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Dit betekent dat we uw bestelling en betaling hebben ontvangen. Zodra we uw bestelling ontvangen, nemen we automatisch contact op met ons magazijn om te bevestigen dat het product op voorraad is en beschikbaar is voor onmiddellijke verzending. In zeldzame gevallen, als het product in backorder is of niet beschikbaar is, zullen we onmiddellijk contact met u opnemen en vragen of u wilt wachten tot het product beschikbaar is of uw betaling wordt terugbetaald. Als het item beschikbaar is voor onmiddellijke verzending (1-2 werkdagen), zullen we de bestelling indienen voor verwerking en de verzending regelen.
 

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 
Algemene retourregels
 • Artikelen dienen zoveel mogelijk ongebruikt, compleet, in originele staat, in originele verpakking (inclusief eventuele plastic hoes) te worden geretourneerd.
 • Artikelen dienen in een omdoos verzonden te worden, zodat de originele verpakking niet beschadigd wordt door stoten en stickers onderweg. Ook dient er een herroepingsformulier bijgevoegd te zijn. Indien deze ontbreekt, zullen wij het niet in behandeling nemen.
 • Bij het ontbreken van de originele verpakking, beschadiging of incomplete artikelen storten wij niet het volledige aankoopbedrag terug, er kan dan waardevermindering in rekening worden gebracht
 • Retouren worden binnen 14 dagen verwerkt. U ontvangt uw geld binnen deze termijn op dezelfde wijze als u heeft betaald.

Uitzonderingen retourneren

 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: 
 • verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar;
 • producten die speciaal voor u besteld of op maat gemaakt zijn;
 • producten die snel kunnen bederven of verouderen.
 • glaswerk.

Garantie

Op alle producten die worden aangeboden door Ledsgrowindoor.nl zijn de garanties van toepassing welke worden verstrekt door de fabrikant van de artikelen. De garantie is alleen geldig indien een originele aankoopfactuur kan worden overlegd. Indien producten met gebreken of beschadiging zijn geleverd, dient dit binnen 3 werkdagen na levering aan Ledsgrowindoor.nl gemeld te worden. Tenzij sprake is van grove schuld of nalatigheid, is Ledsgrowindoor.nl niet aansprakelijk voor eventuele gevolg- en/of schade (veroorzaakt door onder meer ondeskundig gebruik) of artikelen met gebreken. Ledsgrowindoor.nl is niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt doordat de website of vestiging niet bereikbaar en/of niet beschikbaar is voor bestellingen. De koper is zelf verantwoordelijk voor de keuze, het gebruik en de toepassing van de bestelde artikelen bij Ledsgrowindoor.nl. Ledsgrowindoor.nl verstrekt zoveel als redelijkerwijs mogelijk is productinformatie ten behoeve van de overeenkomst.

Identiteit ondernemer

LGI
Goudstraat 99
2718 RD Zoetermeer
[email protected]
 
KVK: 80300448
BTW ID: NL10INGB0006777133
 
 
Retour formulier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  LEDs Grow Indoor 9 / 10 - 934 Reviews @ Webwinkelkeur
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »