Terug

Potten & schotels

Plantenpotten en schalen zijn geweldige aanvullingen op elke tuin. Van kleine terra-cotta bakjes voor kruiden tot grotere metalen potten voor bomen, er is een pot of potschotel beschikbaar die past bij het ontwerp van elke buitenruimte. Ze zijn niet alleen stijlvol en esthetisch mooi; maar ze zijn ook functioneel en spelen een cruciale rol bij de verzorging van je planten. Het is belangrijk om niet alleen de juiste pot of schaal te kiezen op basis van zijn uiterlijk, maar ook om deze zorgvuldig te kiezen en daarbij rekening te houden met factoren als grootte, bodemkwaliteit en drainagebehoeften van die specifieke plant. Als je dat doet, zorg je voor een ster

Filters

Potten & schotels kopen

Plantenpotten en schalen zijn geweldige aanvullingen op elke tuin. Van kleine terra-cotta bakjes voor kruiden tot grotere metalen potten voor bomen, er is een pot of potschotel beschikbaar die past bij het ontwerp van elke buitenruimte. Ze zijn niet alleen stijlvol en esthetisch mooi; maar ze zijn ook functioneel en spelen een cruciale rol bij de verzorging van je planten. Het is belangrijk om niet alleen de juiste pot of schaal te kiezen op basis van zijn uiterlijk, maar ook om deze zorgvuldig te kiezen en daarbij rekening te houden met factoren als grootte, bodemkwaliteit en drainagebehoeften van die specifieke plant. Als je dat doet, zorg je voor een sterke, gezonde groei en een grote visuele aantrekkingskracht voor de bezoekers van je tuin.

Air-pots

Met de AIR-POT hebben kwekerijen toegang tot een revolutionaire aanpak die wortelspiralen voorkomt en toch een sterk en dicht wortelstelsel vormt. Dit zorgt voor een versnelde groeiperiode en een onmiddellijke verpotting in elke andere container. De AIR-POT is verkrijgbaar in 7,5 liter geel, met een afmeting van Ø268 mm/hoogte 255 mm. Door dit innovatieve product te gebruiken, kunnen kwekerijen er zeker van zijn dat hun planten snel aan hun nieuwe omgeving zullen wennen, zonder dat dit ten koste gaat van de groeikwaliteit.

Root Pouches

Root Pouches zijn een innovatieve oplossing voor traditionele kweekbehoeften. Root Pouches zijn stoffen potten gemaakt met milieuvriendelijke materialen zoals gerecyclede drinkflessen en populierenhoutvezels, waardoor ze zowel licht als duurzaam zijn. Root Pouches zijn ontworpen om een gezonde wortelgroei te bevorderen dankzij de specifieke beluchting die Root Pouches bieden, waardoor er meer zuurstof kan stromen dan in je typische klei of plastic pot. Root Pouches houden ook beter vocht vast dan hun niet-fabiele tegenhangers, wat betekent dat planten na verloop van tijd minder water nodig hebben. Root Pouches bieden tuiniers een handige, economische manier om planten te verzorgen, terwijl je toch een goede bodemkwaliteit en gezondere wortelsystemen garandeert.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LEDs Grow Indoor 9 / 10 - 934 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »