Terug

De Zaplinger brandblusser

3-4 weken

  De Zaplinger is een compacte, veilige en eenvoudig te bedienen vlamdover. De Zaplinger is veel kleiner en lichter dan brandblussers en daardoor veel makkelijker in gebruik.

  € 50,- € 29,99

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending in NL en BE v.a. 100,- TooltipBedrag lager dan €100 =

   €6.99 Nederland
   €9.99 België

  • Op een werkdag voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag verzonden
  • Veilige en Uitgebreide betaalmogelijkheden
  • #Urban Garden Store van de Benelux
  Placeholder9,3

  Gegarandeerd 100% tevredenheid!

  “Meer dan 10.000 tevreden particulieren en bedrijven gingen u voor!”

  Productomschrijving

  De Zaplinger brandblusser

  De Zaplinger brandblusser

  De Zaplinger is een compacte, veilige en eenvoudig te bedienen vlamdover. De Zaplinger is veel kleiner en lichter dan brandblussers en daardoor veel makkelijker in gebruik. Eindelijk een apparaat dat u in huis, bedrijf, werkplaats, auto, caravan of boot eenvoudig kunt ophangen of mee kunt nemen. Wel zo’n veilig gevoel.


  Klein, compact en licht De Zaplinger past gemakkelijk in een hand en weegt slechts 600 gram. Daardoor is hij makkelijk te plaatsen in huis en bedrijf of om mee te nemen in auto, boot of caravan. Eenvoudig te bedienen De Zaplinger is simpel te gebruiken: veiligheidsring uittrekken en drukken op de knop. U heeft maar liefst 12 seconden capaciteit. Veilig voor uw spullen De uitstoot van de Zaplinger is niet giftig of schadelijk voor het milieu. Ook beschadigt het niet uw electronische apparatuur of andere kostbare eigendommen. Zaplinger laat geen residu achter. 7 jaar houdbaar Omdat de Zaplinger is gevuld met een vaste stof, staat de houder niet onder druk en is er geen onderhoud nodig. De Zaplinger blijft 7 jaar werkzaam met blijvende capaciteit

  Reviews