Terug

4Twenty LED Systeem

 • 4Twenty LED Systeem
 • 4twenty-led-driver
 • 4twenty-packing
 • 420-led-samsung
 • 420-led-4-system
 • 420-led-spectrum
 • 420-led-system-300w
 • 420-led-system-600w

Choose from:

1-3 werkdagen

  • Vermogen: 150 Watt
  • Belicht: 60x60 cm
  • Full-spectrum
  • Voor: Groei & Bloei

  € 209,95

  Aan verlanglijst toevoegen

  Shop nu. Betaal in 30 dagen met Klarna

  • Gratis verzending v.a €100
  • Snelle en discrete levering
  • 10.000+ tevreden klanten

  Verschillende varianten:

  4Twenty LED Systeem

  4Twenty LED Systeem

  4Twenty is met een LED kweeklamp gekomen die aan alle verwachtingen voldoet van elke kweker. Het 420 LED kweeksysteem is volledig modulair te koppelen met meerdere LED 420 LED kweeklampen. Doordat de 4Twenty kweeklamp onderling makkelijk te koppelen is kan het systeem volledig aangepast worden aan de grootte en de vorm van de kweekruimte

  High efficientie LEDs

  Het 4Twenty LED System is uitgerust met 312 TOP-bin Samsung LEDs met een gemiddelde efficiëntie van maar liefst 2,9 μmol/J! Hiermee behoort de 4Twenty tot de krachtigste LED kweeklampen.

  Dimbaar!

  Het 4Twenty LED System is voorzien van een 10 - 100% Dim Controller waarmee de lichtintensiteit kan worden afgestemd op de behoefte van planten in elke fase van de belichtingscyclus. Door deze simpele bediening en de plug & play installatie wordt het kweken met de 4Twenty zeer eenvoudig.

  Modular Connecting System [MCS]

  Het 4Twenty LED System is modulair uitgevoerd. De lampen kunnen onderling aan elkaar worden gekoppeld met twee stalen profielen; de optionele Connection Kit. De koppeling kan aan alle 4 zijden van de lamp, waardoor de grootte van het systeem oneindig kan worden aangepast aan het te belichten oppervlak.

  De 420 lampen zijn voorzien van geleiders waar de profielen exact in passen. De afstand tussen de lampen onderling kan in 10 standen naar wens worden ingesteld. Bekijk hieronder een MCS montage schets.

  100% geluidloos

  In tegenstelling tot veel standaard LED kweeklampen is de 4Twenty geheel stil. De LEDs worden passief gekoeld door het degelijke aluminium frame en hoeven dus niet actief gekoeld te worden door ventilatoren. Daarnaast verbruiken ventilatoren stroom, waardoor de 4Twenty nog energiezuiniger is.

  Een bijkomend voordeel is dat het 4Twenty LED System door afwezigheid van ventilatoren geen onderhoud vergt! Ventilatoren trekken stof aan en dienen regelmatig te worden gecontroleerd en zo nodig worden gereinigd. Daarnaast gaan draaiende delen, als ventilatoren, niet zolang mee als LEDs en zullen dus eens vervangen dienen te worden.

  Waterdichte behuizing

  Het 4Twenty LED System is geheel waterdicht uitgevoerd. De LEDs zijn geheel ingesloten door een optische lens, zodat zelfs een zeer hoge luchtvochtigheid geen problemen geeft. Daarnaast sluit het zwaar uitgevoerde uit één stuk gegoten aluminium frame alle componenten in. Bekijk hieronder de 4Twenty waterproof test!

  Ophangsysteem

  Het 4Twenty LED System is voorzien van twee ophangsysteem. Een standaard staaldraad ophangsysteem met karabijnhaken en een verstelbaar 34 Kg rope-ratchet ophangsysteem. Daarnaast in de 4Twenty voorzien van een 2,5 meter lang net snoer met standaard geaarde EU stekker.

  Garantie

  Door toepassing van hoogwaardige onderdelen en een degelijke waterdichte behuizing is een zeer lange levensduur gewaarborgd, zelfs onder de vaak zware kweekomstandigheden. Hierdoor is het 4Twenty LED System voorzien van een 5 jaar fabrieksgarantie!

  Specificaties

  Download: Specificaties 420 LED System

  Emerson effect

  Het lichtspectrum van het 4Twenty LED System heeft een Emerson Enhancement Rood/Verrood verhouding. Het effect hiervan is dat de mate van fotosynthese niet enkel de optelsom is van de 660nm + 730nm fotosynthesereacties. Echter, de combinatie van de 2 reacties genereert een biologische senergie respons die groter is dan de optelsom van beide reacties afzonderlijk. Door het gebalanceerde lichtspectrum zullen planten zich natuurgetrouw ontwikkelen, wat bijdraagt tot een optimalisatie van de oogst, zowel kwalitatief als kwantitatief!

  Toon de volledige omschrijving
  Heb je een vraag over dit product?

  Heb je een vraag over dit product?

  Our employee is happy to help you find the right product

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Ledsgrowindoor.nl 9.1 / 10 - 899 Reviews @ Webwinkelkeur
   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »