Terug

Biobizz Acti Vera 1 Liter

 • Biobizz Acti Vera 1 Liter

1-3 Werkdagen

  Acti·Vera is ontwikkeld om het immuunsysteem te beschermen, het metabolisme te verhogen en de opname van voedingsstoffen in alle soorten planten te verbeteren.

  € 21,95

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending in NL en BE v.a. 100,- TooltipBedrag lager dan €100 =

   €6.99 Nederland
   €9.99 België

  • Op een werkdag voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag verzonden
  • Veilige en Uitgebreide betaalmogelijkheden
  • #Urban Garden Store van de Benelux
  Placeholder9,3

  Gegarandeerd 100% tevredenheid!

  “Meer dan 10.000 tevreden particulieren en bedrijven gingen u voor!”

  Productomschrijving

  Biobizz Acti Vera 1 Liter

  Acti·Vera is ontwikkeld om het immuunsysteem te beschermen, het metabolisme te verhogen en de opname van voedingsstoffen in alle soorten planten te verbeteren.

  Onze 'planten voor planten'-theorie tot leven brengen

  Gezond, fris, antibacterieel, reinigend, ontgiftend, schoonheid en huidverzorging komen allemaal in je op als je aan aloë vera denkt. Dus we dachten: als het wonderen doet voor de menselijke huid, werkt het misschien ook bij planten?

  Na grondig onderzoek waarbij we de beste combinatie van ingrediënten hadden uitgeprobeerd om toe te voegen aan aloë vera-extract, kwamen we tot het uiteindelijke product: Acti·Vera.

  Het belangrijkste verschil tussen onze andere Biobizz producten die uit de grond of de zee komen en Acti·Vera is dat dit nieuwe product 'uit een plant, voor een plant' komt. Of om het op een andere pakkende manier te zeggen: 'planten voor planten'!

  Waarom kiezen voor Acti·Vera?

  Acti·Vera maakt planten sterker en gezonder, zowel van binnen als van buiten. Het beschermt en activeert het immuunsysteem, verhoogt de ontkieming en het plantenmetabolisme – het breekt suikers af en verbetert de opname van voedingsstoffen. Het is echt een super, natuurlijk krachtproduct voor planten - en het is 100% veganistisch.

  Hoe te gebruiken?

  Acti·Vera is zeer veelzijdig. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, op voedselgewassen, plantages, vaste planten en sierplanten tijdens de vegetatieve en bloeifase om groei en bloei te stimuleren. Biobizz adviseert een dosering van 5 ml Acti·Vera per 1 liter water voor het gieten uit een blikje of 1-2 ml per liter water als bladspray.

  Reviews