Terug

Biobizz Bio Heaven 500ml

 • Biobizz Bio Heaven 500ml

1-3 Werkdagen

  Je planten zullen uitkijken naar een compleet, allround nirvana met Bio·Heaven. Het bevat zorgvuldig geselecteerde biologische stimulerende middelen, zoals aminozuren – de basisbouwstenen voor eiwitten en enzymen die essentieel zijn voor de structuur en h

  € 31,95

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending in NL en BE v.a. 100,- TooltipBedrag lager dan €100 =

   €6.99 Nederland
   €9.99 België

  • Op een werkdag voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag verzonden
  • Veilige en Uitgebreide betaalmogelijkheden
  • #Urban Garden Store van de Benelux
  Placeholder9,3

  Gegarandeerd 100% tevredenheid!

  “Meer dan 10.000 tevreden particulieren en bedrijven gingen u voor!”

  Productomschrijving

  Biobizz Bio Heaven 500ml

  Je planten zullen uitkijken naar een compleet, allround nirvana met Bio·Heaven. Het bevat zorgvuldig geselecteerde biologische stimulerende middelen, zoals aminozuren – de basisbouwstenen voor eiwitten en enzymen die essentieel zijn voor de structuur en het metabolisme van de plant.

  Als gevolg hiervan verbetert deze speciaal samengestelde energiebooster niet alleen de effecten en verplaatsing van voedingsstoffen in alle bladsprays en mestmengsels, maar verwijdert het ook gifstoffen door het antioxidantsysteem van de plant te stimuleren en de chlorofylproductie te herstellen.

  De voordelen van Bio·Heaven

  Bio·Heaven stimuleert enzymatische activiteit en snelle opname van voedingsstoffen, terwijl het chelaat van essentiële macro- en micronutriënten wordt verhoogd. Planten kunnen ook meer vocht vasthouden en ervaren daardoor minder vochtstress.

  Bio·Heaven is ook een uitstekende bron van koolzuur voor micro-organismen in de bodem. Uiteindelijk presteert het gewas beter en kunt u zich verheugen op een hogere kwaliteit opbrengst.

  Hoe te gebruiken?

  Bio·Heaven kan gedurende de gehele groei- en bloeiperiode worden gebruikt op elk type substraat, kokosmix of hydrocultuursystemen. Bij gebruik van All·Mix of Light·Mix is ​​de ideale dosis beginnend met 2 ml en langzaam opgevoerd tot 5 ml per 1 liter water. Volg ons officiële voedingsschema voor de beste resultaten.

  Reviews