Terug

Biobizz PH- 1ltr

 • Biobizz PH- 1ltr

1-3 Werkdagen

  Biobizz Bio pH- is een oplossing gemaakt van citroenzuur en van nature aanwezig in verschillende citrusvruchten, zoals citroenen. Het op een natuurlijke manier corrigeren van de pH is essentieel om planten in staat te stellen de maximale hoeveelheid voedi

  € 13,95

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending in NL en BE v.a. 100,- TooltipBedrag lager dan €100 =

   €6.99 Nederland
   €9.99 België

  • Op een werkdag voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag verzonden
  • Veilige en Uitgebreide betaalmogelijkheden
  • #Urban Garden Store van de Benelux
  Placeholder9,3

  Gegarandeerd 100% tevredenheid!

  “Meer dan 10.000 tevreden particulieren en bedrijven gingen u voor!”

  Productomschrijving

  Biobizz PH- 1ltr

  Biobizz Bio pH- is een oplossing gemaakt van citroenzuur en van nature aanwezig in verschillende citrusvruchten, zoals citroenen. Het op een natuurlijke manier corrigeren van de pH is essentieel om planten in staat te stellen de maximale hoeveelheid voedingsstoffen te absorberen. De natuurlijke formule van Bio · pH maakt een snelle pH-aanpassing mogelijk van elk type substraat en cultuur, zonder de microvie in de grond te beschadigen.

  Het is ontworpen om perfect te werken met Biobizz-voedingsstoffen en kan in elk irrigatiesysteem worden gebruikt. Het gebruik ervan is geschikt zowel tijdens de periode van groei en bloei.

  Gebruiksaanwijzing:

  Meng de nodige Biobizz-voedingsstoffen en meet de pH van het preparaat. Gebruik 0,1 ml Bio · pH- om de pH met 0,5 punt te verlagen. Voeg de benodigde hoeveelheid Bio · pH- toe, meng gedurende 10 seconden en meet opnieuw het pH-niveau. Ga door met het toevoegen van Bio · pH- totdat je het optimale pH-bereik van 6.2-6.5 hebt bereikt, en je bent klaar om de voedingsstoffenmix toe te dienen aan je planten.

  Voordelen Bio Ph-

  Bio pH- kan zowel tijdens vegetatieve als bloeiperiodes, in elk irrigatiesysteem en in combinatie met elk Biobizz-substraat of vloeibaar product worden gebruikt. Bio · pH- bevat geen sterke zuren. Met andere woorden, deze 100% biologische pH-regulator beschadigt de microgolven van het substraat niet. 

  Reviews