Terug

Biobizz Topmax 1 liter

 • Biobizz Topmax 1 liter

1-3 Werkdagen

  Biobizz TopMax is voornamelijk gebaseerd op humine- en fulvide zuren. Deze verhogen de opname van voedingstoffen en stimuleren de gezondheid en ontwikkeling van de wortels.

  € 26,95

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending in NL en BE v.a. 100,- TooltipBedrag lager dan €100 =

   €6.99 Nederland
   €9.99 België

  • Op een werkdag voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag verzonden
  • Veilige en Uitgebreide betaalmogelijkheden
  • #Urban Garden Store van de Benelux
  Placeholder9,3

  Gegarandeerd 100% tevredenheid!

  “Meer dan 10.000 tevreden particulieren en bedrijven gingen u voor!”

  Productomschrijving

  Biobizz Topmax 1 liter

  Top·Max™ is een organische bloeistimulator die het doel heeft om de vrucht te vergroten en het volume ervan te verhogen. Tevens zorgt Top·Max™ voor een zoete, zachte smaak in het eindproduct en bevordert het de opname van voedingsstoffen in de plant. Top·Max™ zorgt dat ionen als calcium, ijzer en magnesium vrijkomen waardoor de stofwisseling van de plant gestimuleerd word.

  De bijzondere manier waarop Top·Max™ de stroom aan voedingstoffen op gang brengt, wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van humuszuren .

  Hoe kan ik Top·Max™ gebruiken?

  Top·Max™ kan gebruikt worden gedurende de gehele bloeifase. In de eerste weken wordt een dosering van 1ml per liter water geadviseerd. In de laatste weken voor de oogst kan deze dosering verhoogd worden naar 4ml per liter water. Om het beste resultaat te bereiken kunt u het beste ons groeischema volgen.

  Humuszuren in Top·Max™

  Humuszuren worden gevormd door het ontbindingsproces van groenten en aarde dat miljoenen jaren duurt. De belangrijkste bron is Leonaordite. Leonardite is een materiaal met de grootste biologische concentratie in de planeet. De fulvozuren maken het mogelijk dat de bloemen op een gezonde manier groeien. Fulvorzuren worden gewonnen uit rijke bronnen van humate afzetting die zich diep in de aarde bevinden. Ze bevatten een natuurlijke elektrische lading die voedingsstoffen en mineralen trekt uit zowel de microbiologische bodem basis en de toegepaste organische meststoffen.