Terug

Easy Smart Garden 14

1-3 Werkdagen

  De Easy Smart Garden 14 is een innovatieve binnentuin die voor zichzelf zorgt en verse, smaakvolle kruiden, groenten en fruit voor je kweekt.

  € 100,- € 89,95

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending in NL en BE v.a. 100,- TooltipBedrag lager dan €100 =

   €6.99 Nederland
   €9.99 België

  • Op een werkdag voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag verzonden
  • Veilige en Uitgebreide betaalmogelijkheden
  • #Urban Garden Store van de Benelux
  Placeholder9,3

  Gegarandeerd 100% tevredenheid!

  “Meer dan 10.000 tevreden particulieren en bedrijven gingen u voor!”

  Productomschrijving

  Easy Smart Garden 14

  De Easy Smart Garden 14 is een innovatieve binnen tuin voor in de keuken die zorgt voor het kweken van verse kruiden, groenten, fruit en zelfs eetbare bloemen.

  Ervaar het gemak van de Easy Smart Garden 14. Met de Easy Smart Garden 14 heeft u altijd verse kruiden, groenten of fruit bij de hand in de keuken. Daarnaast is de Easy Smart Garden 14 makkelijk in gebruik, u hoeft namelijk maar om de 3-4 weken nieuwe plantenvoeding toe te voegen. De plantenvoeding wordt meegeleverd in het pakket. De plantenvoeding wordt automatisch toegediend aan de planten en zullen daardoor optimaal groeien. Boven de planten zit een verstelbare LED lamp, die zorgt voor het juiste hoeveelheid licht voor de planten.

  De Easy Smart Garden 14 beschikt over 3 licht modes; namelijk kruiden, groenten en fruit/bloemen. Hierdoor kan u het licht aanpassen aan de planten die u op dat moment kweekt in de Easy Smart Garden 14. In de Easy Smart Garden 14 is plaats voor 14 verschillende planten, hierdoor kan u verschillende planten tegelijkertijd kweken en heeft u altijd de juiste kruiden, groenten of fruit tot uw beschikking tijdens het koken.

   

  Voordelen Easy Smart Garden 14:

  • Het hele jaar door verse kruiden, groenten, fruit en eetbare bloemen!
  • Automatisch kweken met weinig onderhoud en super makkelijk in gebruik
  • De technologie in de Easy Smart Garden 14 is speciaal ontworpen voor planten – Hierdoor verwent het apparaat uw planten met de juiste hoeveelheid water, licht en voeding.
  • Geschikt voor iedereen (Geen groene vingers vereist)
  • Eye catcher in de keuken

  Het gebruik van de Easy Smart Garden 14 vereist geen eerdere ervaring met tuinieren of binnen kweken. Het doet bijna al het werk voor u en in plaats van grond, gebruiken we biologisch afbreekbare potjes. Hierdoor kan u zich richten op het volgen van het groeiproces en het eten van de smakelijke kruiden, groenten en fruit!

   

  Reviews