Terug

Gorilla Original GGT225 kweektent 60x75x180/210 cm

1-3 Werkdagen

  De Gorilla kweektenten zijn gemaakt van ultra dichte canvas, met een dichtheid van 1680D stijgt deze tent boven anderen uit.

  € 230,- € 199,99 Gratis verzending

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending in NL en BE v.a. 100,- TooltipBedrag lager dan €100 =

   €6.99 Nederland
   €9.99 België

  • Op een werkdag voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag verzonden
  • Veilige en Uitgebreide betaalmogelijkheden
  • #Urban Garden Store van de Benelux
  Placeholder9,3

  Gegarandeerd 100% tevredenheid!

  “Meer dan 10.000 tevreden particulieren en bedrijven gingen u voor!”

  Productomschrijving

  Gorilla Original GGT225 kweektent 60x75x180/210 cm

  Verkozen tot #1 kweektenten

  Deze Gorilla kweektent heeft een afmeting van 61x76x180/210 cm. Standaard is deze kweektent 180 hoog en met een bijgeleverde extension kit kun je de tent nog met 30 cm verhogen. Buizen en koppelstukken zijn van zeer sterk ijzer gemaakt en kunnen daardoor een draaggewicht van 135kg aan.

  Kwaliteit

  De Gorilla kweektenten zijn gemaakt van ultra dichte canvas, met een dichtheid van 1680D stijgt deze tent boven anderen uit. Het canvas is rondom compleet lichtdicht en door de hoge dichtheid goed geïsoleerd. De binnenkant is gemaakt van een “diamant” reflecterend materiaal. Gorilla heeft gebruik gemaakt van “LITE LINE” dit is een geavanceerde PEVA-bindingstechniek om het canvas en de diamant reflecterende binnenkant samen te voegen. Hierdoor biedt LITE LINE een superieure stijfheid ten opzichte van concurrerende kweektenten. Door de meerdere ramen in de tent, kun je makkelijk rondom je plant observeren.

  Super sterk

  Het frame is gemaakt van zeer sterk ijzer en is hierdoor 2-5x sterker dan een vergelijkbaar product. Buizen en koppelstukken zijn allemaal van ijzer gemaakt. Door dit zeer sterke frame heeft deze tent een draag gewicht van 135 kg. Gorilla Grow Tents heeft een patent op hun “Extension kit”, met deze kit kunt u uw tent met 30 cm verhogen!, De Extension kit is bij deze tent inbegrepen. Ook heeft Gorilla aandacht besteedt aan de ritsen, de ritsen zijn erg sterk en duurzaam ze gaan jaren mee zonder kapot te gaan (1 van de grootste irritaties van een kweektent).

  ANDERE KWEEKTENTEN gebruiken breekbaar plastic, aluminium of, op zijn best, extreem dunne stalen palen. Plastic hoeken en connectoren barsten of breken vaak, waardoor je binnenkweek een groot risico loopt op beschadigingen. Andere gevaren van de tent zijn defecte ritsen, losse afdichtingen en zeer irritante scheurnaden.

  Geschikt

  Een gorilla kweektent is geschikt voor beginnende en professionele kwekers, combineer een tent en een van onze LED-groeilampen en ga voor een comfortabele binnenkweek.

  Met de Gorilla kweektent heb je een premium kweektent in handen. Ga je voor kwaliteit en wil je jaren vooruit kies dan voor een Gorilla kweektent. De Gorilla kweektent staat niet voor niks al een aantal jaar op #1.

  Specificaties van Gorilla kweektent 60x76x180/210 cm

   
  • Afmetingen 61cm x 76cm x 180cm
  • Hoogte met extension 210cm
  • Gewicht 13kg
  • Canvas dichtheid 1680D
  • Diameter palen 19mm
  • Deuren: 1
  • Luchtdoorvoeren: 5 (dubbel afsluitbaar)
  • Electra doorvoeren: 2 (dubbel afsltuitbaar)