Terug

Complete Kweekkast Sanlight EVO-4 80 (1m²)

Choose from:

1-5 werkdagen

  De Kweekkast Sanlight EVO-4 80 Bonanza LED (1m2) is klaar voor gebruik; stekker in het stopcontact en je kunt aan de slag. Hoge kwaliteit kweekkasten gratis thuisbezorgd.

  € 2.199,- € 1.899,-

  Aan verlanglijst toevoegen

  Shop nu. Betaal later met Klarna

  • Gratis verzending v.a €100 Tooltip[ism_small_widget]
  • Snelle en discrete levering
  • 10.000+ tevreden klanten

  Verschillende varianten:

  Complete Kweekkast Sanlight EVO-4 80 (1m²)

  Complete Kweekkast Sanlight EVO-4 80 (1m²)

  De Bonanza 1m2 met Sanlight EVO-4 80 led kweeklamp is een plantenkweekkast voor de rest van het leven. De aluminium profielen, hoekstukken en PVC sandwichpanelen vormen samen een onverwoestbare constructie.


  Ook de lamp is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Wanneer de ontwikkeling van led technologie de techniek van de EVO-4 80 heeft ingehaald dan kun je de led modules eenvoudig en relatief goedkoop laten vervangen voor “state of the art” modules. Daarnaast heeft deze plantenkweekkast een zeer neutraal uiterlijk waardoor hij overal is te plaatsen zonder aandacht van eventuele nieuwsgierigen te trekken.

  De kast is lichtdicht, stil en voorzien van een koolstoffilter om ongewenste luchtjes te voorkomen. Om eventuele nieuwsgierigen de toegang te ontzeggen is deze kweekkast uitgerust met sloten. Beide deuren kunnen zowel linksom als rechtsom openend worden gemonteerd.

  High End Plantenkweekkast

  Alle materialen van de kweekkast zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Het casco van de kast bestaat uit een onverwoestbare constructie van aluminium profielen, kunststof hoekstukken en 8 mm PVC/XPS/PVC sandwichpanelen.

  We leveren iedere Bonanza kweekkast met een belichtings- en beluchtingssysteem, inclusief koolstoffilter. In deze kweekkast zitten 2x 250 Watt Sanlight EVO-4 80, die tot een van de beste LED kweeklampen op de markt behoort. De kast heeft een G-tools 125 2 standen fan- 230/360M3 per uur schakelbare afzuiger die direct gemonteerd is op een Prima Klima K2601 (360m3) koolstoffilter en geluiddemper. Deze zorgt voor een geurloze afvoer van de warme lucht uit de kast. Frisse lucht komt binnen via 3 x lichtdichte luchtinlaten.

  De kast wordt geleverd met een eenvoudige handleiding en is binnen een half uur op te bouwen.

  Sanlight EVO-4 80

  We hebben er voor gekozen om de Bonanza 1m2 kweekkast uit te rusten met 2 x Sanlight EVO-4 80 in plaats van 1 zwaarder model uit de Sanlight serie. Dit omdat er een veel egalere lichtverdeling wordt bereikt wanneer je met meerdere lichtbronnen werkt. De twee Sanlight EVO-4 80 ledlampen belichten het kweekoppervlak van 118 x 78 cm perfect. Tot zelfs in de achterste hoeken van de kast worden fantastische PAR waardes gemeten. De PAR waardes geven de hoeveelheid voor een plant bruikbaar licht aan en worden uitgedrukt in µmol (spreek uit micromol).


  Direct onder de lamp ontstaat een “hotspot”. Dit is een punt waar, zeker bij slechte kwaliteit ledlampen, enorme hoge PAR waardes worden gemeten. Verder naar buiten toe lopen deze waarden hard terug. Gevolg; overbelichte planten (uitgebleekt) direct onder je lamp en achterblijvende planten aan de randen. Door dus met 2 minder sterke lampen te werken krijg je een veel betere lichtverdeling.


  En dan zijn dit niet de eerste de beste lampen. Sanlight is de Oostenrijkse producent van een hele reeks led tuinbouwlampen. Sinds jaar en dag staat het bedrijf in Duitstalig Europa bekend om z’n super kwaliteit lampen. Dit succes begint langzaam door te sijpelen naar de rest van Europa. Hopelijk kunnen wij hier aan bijdragen door de Sanlight EVO-4 80 in onze kweekkasten aan te bieden. Want zeg nou zelf; bij een super kast hoort een super lamp.

  Past in ieder interieur

  De kweekkast bouw je in een half uur op, zonder gereedschap. Aan de kast zit slechts 1 snoer met huis-tuin- en keukenstekker. De kast is niet alleen buitengewoon stijlvol, maar ook stil. In vol bedrijf produceert ze slechts 45dB. Zo past de kast in ieder interieur.

  Voordelen

  • Betaalbare prijs
  • Veilig uw planten kweken
  • 1 jaar garantie

  Deze set bevat het volgende:

  • Kweekkast: G-Kit Bonanza 1m (176 x 118 x 78cm)
  • Lamp: 2x Sanlight EVO-4 80 250 Watt
  • Ventilator: G-tools 125 2 standen fan- 230/360M3 per uur schakelbaar inclusief geluidsdemper
  • Filter: Prima Klima K2601, 360m3
  • Schakelkast: G-tools schakelkast met klok en relais

  Toon de volledige omschrijving
  Heb je een vraag over dit product?

  Heb je een vraag over dit product?

  Our employee is happy to help you find the right product

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   LEDs Grow Indoor 9 / 10 - 934 Reviews @ Webwinkelkeur
   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »