Terug

Plagron Fish Force 1 Liter

 • Plagron Fish Force 1 Liter

1-3 Werkdagen

  Visemulsie zorgt voor snelle groei, groene bladeren en een hoge weerstand. Plagron Fish Force is verkrijgbaar in 1 liter fles.

  € 10,95

  • Koop 2 voor €10,40 per stuk en bespaar 5% Sale 5%

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending in NL en BE v.a. 100,- TooltipBedrag lager dan €100 =

   €6.99 Nederland
   €9.99 België

  • Op een werkdag voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag verzonden
  • Veilige en Uitgebreide betaalmogelijkheden
  • #Urban Garden Store van de Benelux
  Placeholder9,3

  Gegarandeerd 100% tevredenheid!

  “Meer dan 10.000 tevreden particulieren en bedrijven gingen u voor!”

  Productomschrijving

  Plagron Fish Force 1 Liter

  Biologisch telen is de absolute trend, want kritische consumenten verlangen steeds meer naar natuurlijke kwaliteit. Speciaal voor de bewuste 'aardekweker', heeft Plagron de uiterst vruchtbare Visemulsie en Blovisal laten ontwikkelen, inmiddels een begrip in de tuinbouw vanwege de rijkdom aan stikstof en de bodemverbeterende werking.

  Fish Force is een natuurlijke voeding op basis van vis, voor planten in de groeifase op aarde medium. Deze groeivoeding zorgt voor een snelle groei, groene bladeren en een hoge weerstand. Fish Force is rijk aan stikstof, aminozuren en vitaminen.

  Ook uitstekend in de bloei te gebruiken als planten door stikstof tekorten aan de gele kant zijn. Versterkt de plant onder andere met biologische hoogwaardige aminozuren.

  Kan voor een snellere opname ook als bladvoeding gebruikt worden. Een sproeibehandeling met Fish Force kan wel op alle substraten plaatsvinden. Houd rekening met een sterke visachtige geur.


  Wanneer is het een goed idee om met Fish Force te sproeien?

  Als je planten door een stikstoftekort aan de gele kant zijn en je je plant wilt versterken met biologische hoogwaardige aminozuren, is Fish Force een goede keuze. In de bloeifase alleen Fish Force toedienen als je een stikstoftekort hebt geconstateerd.


  Wat zijn de voordelen van Fish Force

  • Stimuleert en versnelt de groei en bloei.
  • Ook geschikt voor moederplanten.
  • Stimuleert de productie van bladgroen.

  Tips van Plagron

  • Fish Force kan tevens gebruikt worden als bladmeststof. Sproei het op en aan de onderkant van de bladeren als snel resultaat gewenst is.
  • Behandel moederplanten wekelijks met Fish Force.

  Samenstelling:

  Water, dierlijke eiwitten (vis), algenextracten. Organische NPK-meststof (3-5-2). 3% Stikstof totaal (N) waarvan 3% organische gebonden stikstof, 4,9% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 1,5% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).


  Gebruiksaanwijzing

  Voor gebruik goed schudden. 10 ml Fish Force toevoegen per 1 liter water (1:100) voor gieten en spuiten. Gebruik deze voedingsoplossing wekelijks in de groeifase. Na oplossen in water maximaal 24 uur houdbaar.


  Let op de beperkte houdbaarheid

  Fish Force bevat biologische ingrediënten en kan in een oplossing binnen 24 uur bederven.


  Verpakking

  Fish Force is verkrijgbaar in 500ml en 1 liter fles

   

  Plagron Fish Force