Terug

Sanlight dimmer

1-3 Werkdagen

  Trappen: 40, 60,80 en 100%
  Geschikt voor: alle Sanlight Q serie lampen second generation
  Max aantal te sturen lampen: 1
  Inc.: Sunrise simulatie instelling

  € 30,45 € 29,-

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending in NL en BE v.a. 100,- TooltipBedrag lager dan €100 =

   €6.99 Nederland
   €9.99 België

  • Op een werkdag voor 16:00 besteld, binnen 1 werkdag verzonden
  • Veilige en Uitgebreide betaalmogelijkheden
  • #Urban Garden Store van de Benelux
  Placeholder9,3

  Gegarandeerd 100% tevredenheid!

  “Meer dan 10.000 tevreden particulieren en bedrijven gingen u voor!”

  Productomschrijving

  Sanlight dimmer

  Sanlight magnetische dimmer

  Deze Sanlight dimmer is geschikt voor alle lampen uit de Q serie second generation.
  De nieuwe generatie Sanlight Q serie kweeklampen is voorzien van een contact waar deze dimmer direct op aangesloten kan worden. Met de bijgeleverde sleutel kan het vermogen van de lampen worden ingesteld op  40, 60, 80 of 100% van het totale vermogen van de lamp. Het huidige ingestelde vermogen wordt met een groen ledlampje op de achterkant van de Sanlight dimmer aangegeven.
  Wanneer er 3 groene ledlampjes branden staat de lamp op 100% van zijn vermogen ingesteld. Bij 2 lampjes 80%, bij 1 lampje 60% en brandt er geen groen ledlampje dan staat de dimmer op 40% ingesteld
  Als extra “feature”heeft de dimmer ook nog een zogenaamde sunrise simulatie functie. Dit houdt in dat de lamp wanneer deze wordt ingeschakeld door de tijdklok in een tijdsbestek van 5 minuten langzaam opbouwt naar het ingestelde vermogen (40,60,80 of 100%). Een oranje ledlampje op de dimmer geeft aan wanneer deze functie is ingeschakeld.

  De Sanlight dimmer stelt je dus in staat om de hoeveelheid licht te doseren. Planten hebben als ze jong en klein zijn minder behoefte aan licht. Vaak is veel licht in deze fase juist een stressfactor. Naarmate je planten groter worden kun je de hoeveelheid licht opvoeren. Dit is niet alleen beter voor je planten maar je bespaart ook nog ‘s stroom.
  Daarnaast geeft het je ook de mogelijkheid de grootte van de plant te sturen. Mochten je planten te klein blijven dan kun je tijdelijk wat minder licht geven zodat ze gaan strekken. Dreigen ze te groot te worden dan kun je wat meer licht geven.

  Reviews