Terug

Waarom kwekers kiezen voor Telos LED kweeklampen

  • Door Kees
  • 29 / 12 / 2022 0
Waarom kwekers kiezen voor Telos LED kweeklampen

Bekijk hier de nieuwste en zeer efficiente lampen van het Engelse merk Telos. Volledig draadloos te bedienen door middel van een zeer geoptimaliseerde app!

Binnen planten kan een delicaat proces zijn dat het juiste gereedschap en knowhow vereist. Als je op zoek bent naar een efficiënte en betrouwbare oplossing voor je binnenplantbehoeften, kijk dan niet verder dan de Telos LED kweeklampen. Ontworpen met jaren van onderzoek, ervaring en elektrische expertise, zijn deze lampen in staat om geweldige gewassen te produceren met hun lage stroomverbruik. Laten we eens kijken waarom kwekers zouden moeten kiezen voor de Telos LED kweeklampen.

Superieur ontwerp en efficiëntie

Het ontwerp van de Telos LED kweeklampen is zorgvuldig gemaakt om de efficiëntie te optimaliseren en tegelijkertijd het stroomverbruik te minimaliseren. Dankzij het robuuste ontwerp, de krachtige Cree LED's en de uitstekende volspectrum verlichting zullen deze lampen zelfs de meest veeleisende kwekers niet teleurstellen. Nog indrukwekkender is dat ze elektrisch vermogen kunnen omzetten in PAR licht (2+ µmol per watt). Dit betekent dat je meer lichtopbrengst krijgt voor elke verbruikte watt!

Koele temperaturen en lange levensduur

Het passieve koelsysteem van deze LED's voorkomt oververhitting, waardoor de temperatuur tijdens het gebruik koel blijft. Dit is een belangrijke factor bij het kweken van planten, omdat hete temperaturen onherstelbare schade aan je gewas kunnen toebrengen. Deze eigenschap verlengt niet alleen de levensduur, maar zorgt ook voor consistente prestaties in de tijd; dit geeft kwekers gemoedsrust in de wetenschap dat hun planten gedurende hun hele groeicyclus gezond blijven. 

De Telos Serie is verkrijgbaar in verschillende vermogens:

Kostenbesparingen Door de hogere efficiëntie zijn de bedrijfskosten lager, zodat kwekers op de lange termijn geld kunnen besparen terwijl ze toch kunnen profiteren van alle voordelen van dit hoogwaardige verlichtingssysteem. Je bespaart niet alleen op de elektriciteitsrekening, maar ook op de onderhoudskosten, omdat ze door hun lange levensduur niet vaak vervangen of gerepareerd hoeven te worden

De nieuwste LED trend

De Telos LED kweeklampen bieden efficiënte oplossingen voor alle soorten binnenplantbehoeften met hun robuuste ontwerp, krachtige Cree LED's, verzegelde unitconstructie en volledig spectrum verlichtingsmogelijkheden. Bovendien vereisen deze lampen een minimaal energieverbruik terwijl ze een maximale output leveren, evenals koele temperaturen en een lange levensduur; waardoor ze perfect zijn voor elk soort kweker die kwaliteit wil zonder de bank te breken! Door vandaag te investeren in een set Telos LED kweeklampen kun je nu en in de toekomst genieten van kostenbesparingen op zowel de energierekening als de onderhoudskosten!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    LEDs Grow Indoor 9 / 10 - 934 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »